Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Προσοχή με το χοιρινό κρέας: Συνδέεται με καρκίνο και κίρρωση στο συκώτι – Τι πρέπει να ξέρετε

Προσοχή με το χοιρινό κρέας: Συνδέεται με καρκίνο και κίρρωση στο συκώτι – Τι πρέπει να ξέρετε

Το χοιρινό είναι ο τύπος κρέατος που καταναλώνεται πιο συχνά από κάθε άλλο στον κόσμο, αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι μπορεί επίσης να είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα κρέατα, αφού συνδέεται με διάφορους κινδύνους υγείας, που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε καταναλωτής.

Για δεκαετίες, η αύξηση στην κατανάλωση χοιρινού κρέατος πάει “χέρι-χέρι” με την αντίστοιχη αύξηση στα ποσοστά καρκίνου του ήπατος και κίρρωσης του ήπατος σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε