Προσοχή με το χοιρινό κρέας: Συνδέεται με καρκίνο και κίρρωση στο συκώτι – Τι πρέπει να ξέρετε

Το χοιρινό είναι ο τύπος κρέατος που καταναλώνεται πιο συχνά από κάθε άλλο στον κόσμο, αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι μπορεί επίσης να είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα κρέατα, αφού συνδέεται με διάφορους κινδύνους υγείας, που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε καταναλωτής.

Για δεκαετίες, η αύξηση στην κατανάλωση χοιρινού κρέατος πάει “χέρι-χέρι” με την αντίστοιχη αύξηση στα ποσοστά καρκίνου του ήπατος και κίρρωσης του ήπατος σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
: Περισσότερα άρθρα
Γιατί πάνω απ’ όλα είναι η υγεία μας – Ανακαλύπτοντας πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τo πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης που μας καλύπτει κάθε στιγμή
Πώς να χρησιμοποιήσετε το νέο πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης My Health F1rst για να καλύψετε τις ανάγκες μιας ενδεχόμενης νοσηλείας
Health insurance concept. Hand holding wooden cube with healthcare medical icon. Family life insurance and policy concepts, hospital, medical treatment. copy space.