Τοπικά Νέα

Νεκρή 92χρονη στη Φωκίδα – Τη βρήκαν μέσα σε ρέμα

Ο λόγος για μια ηλικιωμένη γυναίκα στο χωριό Πεντάπολη Φωκίδας, κοντά στο Λιδωρίκι.

Οι συγγενείς αναζητούσαν την 92χρονη γυναίκα από νωρίς το απόγευμα ενώ οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν πολύ άσχημες.

Μαζί με άλλους εθελοντές από το χωριό συνέχιζαν να ψάχνουν την ηλικιωμένη γυναίκα ακόμη και όταν έπεσε το σκοτάδι.

Τελικά οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν στις 11:30΄ το βράδυ όταν εντόπισαν την άτυχη 92χρονη νεκρή σε ένα κοντινό ρέμα με πυκνή βλάστηση.

Η αστυνομία αρχικά έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια και έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθεί από τι προήλθε ο θάνατος της 92χρονης.

Πηγή: LamiaReport

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα