Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Του έκανε στοματικό μέσα στο μπαρ [vid]

Του έκανε στοματικό μέσα στο μπαρ [vid]

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θαμώνες ενός μπαρ στην Χαμπαρόφσκ στην Ρωσία. Μία γυναίκα έσκυψε και έκανε στοματικό σεξ στον σύντροφο της μπροστά σε όλους.

Φαίνεται πως το ζευγάρι- τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά- τα είχε “τσούξει” και είχε ανέβει η ερωτική τους λίμπιντο… Διαφορετικά δεν εξηγείται το γιατί άρχισαν τα σεξουαλικά τους παιχνίδια μέσα στο μπαρ που ήταν γεμάτο απο κόσμο.

Όπως βλέπετε, η νεαρή, χωρίς καμία ντροπή, σκύβει και αρχίζει να κάνει στοματικό σεξ στο αγόρι της ενώ οι υπόλοιποι γύρω τους πίνουν το ποτό τους. Κάποιοι από τους θαμώνες ενοχλήθηκαν και απομακρύνθηκαν ενώ άλλοι πλησίασαν να “τσεκάρουν” τι συμβαίνει στα αλήθεια.

Οι “αδιάκριτοι” πελάτες φαίνεται πως ενόχλησαν τους ασυγκράτητους εραστές και για αυτό άφησαν την ευχαρίστηση τους στη μέση και αρκέστηκαν στα φιλιά και τις αγκαλιές.

Ένας από τους πελάτες που ήταν μπροστά στο… περιστατικό ονόματι Daniel Ly είπε στην Mirror: “Αυτή η συμπεριφορά με κάνει να πιστεύω ότι οι άνθρωποι στις μέρες μας μοιάζουν περισσότερο με ζώα”. Το βίντεο είναι από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.

Πηγή: Mirror

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε