Τοπικά Νέα

Επιχειρηματίας θέλει να ανοίξει χλιδάτο οίκο ανοχής στο Λασίθι – Θα έχει και πισίνα

Τέσσερα θέματα θα εξετάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αγίου Νικολάου, μεταξύ αυτών και η έγκριση άδειας λειτουργίας και εγκατάστασης οίκου ανοχής στα όρια του Δήμου.

Σύμφωνα με το ekriti, πρόκειται για επιχειρηματία εκτός Κρήτης, ο οποίος επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στην περιοχή, καταθέτοντας την πρότασή του, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και… πισίνα στο χώρο όπου θα κατασκευαστεί.

Διαδικαστικά, το θέμα θα συζητηθεί αύριο στην επιτροπή, ακολούθως στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Νικολάου και ανάλογα των αποφάσεων, θα πάει ή όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται πάντως, ότι στον Δήμο Αγίου Νικολάου δε λειτουργεί, νομίμως, άλλος οίκος ανοχής.
Η Επιτροπή Ποιότητας ζωής συνεδριάζει αύριο Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί…

Πηγή: ekriti

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα