Τοπικά Νέα

Έκλεψαν 15 τόνους σιδηροδρομικού υλικού από τον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό του Αιγίου!

Περίπου 15 τόνους σιδηροδρομικού υλικού έκλεψαν άγνωστοι δράστες από τον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό του Αιγίου, σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν στην Αστυνομία υπεύθυνοι του ΟΣΕ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, αφού πρώτα παραβίασαν το λουκέτο της περίφραξης. Στη συνέχεια έκλεψαν κομμάτια μεταλλικών γεφυρών, αποτελούμενα κυρίως από βίδες και κατάφεραν να φύγουν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Έρευνες για την υπόθεση κάνει το τμήμα Ασφαλείας Αιγίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα