Τοπικά Νέα

Τραγική η κατάσταση στο νοσοκομείο της Λαμίας – Κλείνουν η μία μετά την άλλη οι κλινικές – ΒΙΝΤΕΟ

Τα προβλήματα του νοσοκομείου της Λαμίας ανέλυσε στους περιφερειακούς συμβούλος η πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων.

Η Δέσποινα Γυπαράκη ζήτησε την βοήθεια όλων προκειμένου να βρεθούν λύσεις, αφού όπως είπε το νοσοκομείο στη κατάσταση που βρίσκεται δεν μπορεί να εξυπηρετήσει ούτε καν τη Λαμία.

Το προηγούμενο τριήμερο δεν λειτούργησε η παιδιατρική κλινική ενώ στο τέλος του μήνα κλείνει και η μαιευτική τόνισε η κυρία Γυπαράκη. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να αντιδράσουμε απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης, απευθυνόμενος στους περιφερειακούς συμβούλους.

Πηγή: LamiaStar

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα