Τοπικά Νέα

Κρήτη: Βρήκαν πτώμα να επιπλέει στη θάλασσα της Χερσονήσου

Το άψυχο σώμα ενός ανθρώπου βρέθηκε το μεσημέρι να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή της Ανάληψης Χερσονήσου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε από λουόμενους να επιπλέει μπρούμητα. Αμέσως ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Χερσονήσου.

Το πτώμα ανασύρθηκε στην ξρά όπου και διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.
Όπως ανέφερε στο ekriti.gr πηγή ενημέρωσης από το λιμεναρχείο, ο ηλικιωμένος, του οποίου η ηλικία προσδιορίζεται γύρω στα 70 ίσως και παραπάνω, δεν φορούσε κάποιο βραχιολάκι που συνήθως φορούν οι τουρίστες από τα ξενοδοχεία παρά μόνο το ρολόι του. Ο ηλικιωμένος που βρέθηκε να επιπλέει σε βραχώδη περιοχή είχε πάει όπως φαίνεται για μπάνιο καθώς το μόνο που φορούσε ήταν το μαγιό του.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε τον μετέφερε στο Νοσοκομείο για να γίνει νεκροψία – νεκροτομή ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση των οικείων του.

Πηγή: ekriti

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα