Πολιτική

Κράξιμο από τον Λοβέρδο στον ΣΥΡΙΖΑ για την έκθεση για τον Α. Παπανδρέου

«Αν θέλετε να κάνετε μια εκδήλωση για να χρησιμοποιηθεί εις βάρος μας, κάντε και μια για τον Μαμανέα ( η μαρτυρία του σωματοφύλακα του Κοσκωτά) που οδήγησε τον Ανδρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο» ήταν η βαριά μομφή που εξαπέλυσε λίγο πρίν από την Ολομέλεια ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος σχολιάζοντας τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με την έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής για την Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμού για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου και την εκμετάλλευση που επιχειρείται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, σε υψηλούς τόνους θέλησε να «κόψει» δια της «καταγγελίας» για εκμετάλλευση της πολιτικής μνήμης του Ανδρέα Παπανδρέου από τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας την ενόχληση που υπάρχει από προχθές στο ΠΑΣΟΚ όταν πληροφορίες ήθελαν τα εγκαίνια της έκθεσης να τα κάνει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να καλλιεργήσει πολιτικούς συνειρμούς στο χώρο της κεντρο-αριστεράς.

Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος με την επίκληση του Μαμανέα και της υπόθεσης Κοσκωτά θέλησε να υπενθυμίσει τη στάση του τότε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στην υπόθεση παραπομπής του Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, πάντως, από νωρίς σήμερα το μεσημέρι έχει καταστήσει σαφές, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, πως τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν από τον γενικό γραμματέα του Ιδρύματος της Βουλής καθηγητή Παύλο Σούρλα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κύκλοι Καρυστιανού κατά Λιάγκα: Στην εκδήλωση της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» είδε μόνο γραφικούς και ψεκασμένους
«Θα τον συμβουλεύαμε να μην αναφέρει στον αέρα ότι παρακολούθησε μόλις για ένα τέταρτο, μία δίωρη πολιτική εκδήλωση, την οποία σχολίαζε επί μισή ώρα στο πρωϊνάδικό του»
Μαρία Καρυστιανού 52
Μαρία Γρατσία: «Υπάρχουν γονείς και τραυματίες των Τεμπών οι οποίοι υπέγραψαν ως ιδρυτικά μέλη του κόμματος της Καρυστιανού»
«Οι αναφορές οι οποίες κάνουν μνεία ακραίων προσεγγίσεων είναι άτοπες και καθόλα αβάσιμες, κριτήριο λοιπόν δεν είναι ούτε το Δεξιά ούτε το Αριστερά», είπε η δικηγόρος
Γρατσια
«Κανένας αιφνιδιασμός της Κοβέσι» - Η απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης στην επιστολή διαμαρτυρίας για την τροπολογία για τα πολιτικά πρόσωπα
Η απάντηση του υπουργείου ήρθε μετά την επιστολή που έστειλε η Εισαγγελέας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταγγέλλοντας «σοβαρές αμφιβολίες» για τη συνεργασία των ελληνικών αρχών
Λάουρα Κοβέσι 12
Ειρήνη Αγαπηδάκη: Το «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλεύτριες μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε στη Βουλή – «Τίποτε σοβαρό, λίγη ξεκούραση»
«Ευγνώμων στις νοσηλεύτριες, τους γιατρούς που μας φροντίζουν. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές. Τίποτε σοβαρό, λίγη ξεκούραση και συνεχίζουμε τη δουλειά, για όσα οφείλουμε στους πολίτες»
Η Ειρήνη Αγαπηδάκη
Νέα ανάρτηση Τσίπρα για το κόμμα του με σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου - «Στο ραντεβού με την Ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί»
«Στο ραντεβού με την ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί» γράφει ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του. Μια φράση που αγαπούσε να χρησιμοποιεί ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ
Αλέξης Τσίπρας 41
Μαρία Καρυστιανού: «Στελέχη του κινήματός μας είναι αποκλειστικά και μόνο πρόσωπα που θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα μας»
Σε διευκρινίσεις για τα στελέχη του προχώρησε το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού κάνοντας λόγο για «δημοσιεύματα, που επιχειρούν να διαστρεβλώσουν και να παρουσιάσουν θέσεις μεμονωμένων υποστηρικτών του Κινήματος ως θέσεις του ίδιου του Κινήματος»
Η Μαρία Καρυστιανού 17
Αλέξης Τσίπρας: Η εκδήλωση για το νέο κόμμα την Τρίτη στο Θησείο και ο οδικός χάρτης για την επόμενη ημέρα
Με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος την Τρίτη στο Θησείο ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για μια σειρά δημόσιες παρεμβάσεις, περιοδείες, εκδηλώσεις και δράσεις που θα κλιμακωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα
O Αλέξης Τσίπρας 18