Τοπικά Νέα

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα 20χρονος για 17 διαρρήξεις αυτοκινήτων – Έκλεβε ακόμα και λάστιχα!

Συνολικά 17 περιπτώσεις διαρρήξεων αυτοκινήτων περιλαμβάνει η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 20χρονου νεαρού από την Αλβανία.

Ο νεαρός συνελήφθη χθες το μεσημέρι (04-05-2016), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, για διάρρηξη που είχε διαπράξει σε ΙΧ αυτοκίνητο το βράδυ της 3ης Μαΐου 2016. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 20χρονος νεαρός, παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών, είχε διαπράξει συνολικά 17 διαρρήξεις οχημάτων, αφαιρώντας ελαστικά, τροχούς και διάφορα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ακόμη και … προφυλακτήρες, συνολικής χρηματικής αξίας 5.000 ευρώ. Στη συνέχεια «ξεφορτωνόταν» τα κλεμμένα εξαρτήματα πουλώντας τα ως ανταλλακτικά.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος για για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: cretapost.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα