Τοπικά Νέα

Βρέθηκε πτώμα νεαρού πρόσφυγα στις όχθες του Έβρου

Στα νερά του ποταμού Έβρου σταμάτησε το ταξίδι της ζωής ενός νεαρού πρόσφυγα. Η σορός του άτυχου άνδρα, αφρικανικής ή ασιατικής καταγωγής ηλικίας 25-35 ετών, εντοπίστηκε αργά χθες το βράδυ σε προχωρημένη σήψη στην παρέβρια περιοχή των Φερών Έβρου, στην όχθη του ποταμού.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Έχοντας διασχίσει τα σύνορα αρκετών χωρών, υπερπηδώντας το εμπόδιο του φράχτη και των κινδύνων που επιφυλάσσουν οι μεταναστευτικές-προσφυγικές διαδρομές, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ταξίδι προς τη γη που ονειρεύτηκε να ζήσει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα