Τοπικά Νέα

Κιάτο: Ηλικιωμένος έδινε λεφτά σε ανήλικο κορίτσι για να το αποπλανήσει

Ένας ηλικιωμένος άνδρας συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Κιάτο και κατηγορείται ότι προσπάθησε να αποπλανήσει μια ανήλικη Βουλγάρα.

Συγκεκριμένα, χθες στις 2.30 μετά το μεσημέρι ένας 71χρονος Έλληνας, κινούμενος με το αυτοκίνητό του στο Κιάτο, φέρεται να σταμάτησε μπροστά από μια ανήλικη Βουλγάρα και να της ζήτησε να της δώσει χρήματα για να τον αφήσει να κάνει ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μικρή απομακρύνθηκε γρήγορα και πήγε στην μητέρα της ενημερώνοντάς την για το περιστατικό. Η μητέρα της ανήλικης πήγε στην αστυνομία καταγγέλλοντας το περιστατικό και αργότερα το απόγευμα συνελήφθη ο 71χρονος, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Κορίνθου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα