Τοπικά Νέα

Κρήτη: Καλυτερεύει ο 10χρονος που έπαθε εγκαύματα από τη σόμπα

Τα δύσκολα πέρασαν για τον 10χρονο Σταμάτη από τον Κρούστα Λασιθίου, που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, εξαιτίας φωτιάς που εκδηλώθηκε, καθώς προσπαθούσε να ανάψει τη σόμπα του σπιτιού του.

Το μικρό αγόρι για μεγάλο χρονικό διάστημα νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα, όπου οι γιατροί έκαναν μεγάλες προσπάθειες, έτσι ώστε ο 10χρονος να ξεπεράσει τα εκτεταμένα εγκαύματα Γ’ βαθμού, που είχε στο κεφάλι, το πρόσωπο και τα χέρια.

Η κατάσταση της υγείας του 10χρονου βελτιώθηκε αρκετά γρήγορα, καθώς ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή θετικά στην θεραπευτική αγωγή. Τώρα πλέον με φυσιοθεραπείες προσπαθεί να επανέλθει πλήρως, αντιμετωπίζοντας με θάρρος και γενναιότητα, όπως άλλωστε έκανε από την πρώτη στιγμή, τη σοβαρότητα της κατάστασης του.

Την ίδια ώρα στο πλευρό της οικογένειας του βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή όλοι οι κάτοικοι του χωριού, αλλά και καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι με όποιον τρόπο μπορούσαν, βοήθησαν και βοηθούν την οικογένεια του μικρού αγοριού να επισκευάσει τις ζημιές, που προκλήθηκαν στο σπίτι της από την πυρκαγιά.

Πηγή: CretaPost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα