Πολιτική

“Η Τουρκία διεθνής τρομοκράτης” και τα “ελληνικά χαϊβάνια”!

“Η Τουρκία είναι διεθνής τρομοκράτης”. Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος ,που γνωρίζει πάρα πολύ καλά την Τουρκία ,μίλησε για το κράτος τρομοκράτη σε ομιλία του στη Νάουσα.

Ο στρατηγός Φραγκούλης αναλύοντας τα τελευταία γεγονότα υπογράμμισε ότι πίσω από τους εξοπλισμούς του ISIS βρίσκεται η Τουρκία που επιδιώκει τον διαμελισμό της Συρίας σε τέσσερα κομμάτια ώστε να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα  για τα πετρέλαια του Κίρκουτ και της Μοσούλης.

Αναφέρθηκε επίσης στα σφάλματα της Ελλάδας σχετικά με την Κύπρο, στις συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνου που έβαζαν την Τουρκία ως εγγυήτρια δύναμη του Κυπριακού και μίλησε για έναν «αφελή» Ιωαννίδη ο οποίος πίστεψε μικρομεσαία στελέχη της CIA ότι δεν θα γίνει απόβαση στην Κύπρο την ώρα που οι Τούρκοι έξι μήνες νωρίτερα κάνανε αποβατικά γυμνάσια.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 34