Κόσμος

Μπανγκόκ: Τρεις υπόπτους αναζητά η αστυνομία για την επίθεση στον ινδουιστικό ναό

Οι αστυνομικές αρχές της Ταϊλάνδης εξέδωσαν σήμερα ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός "αλλοδαπού άνδρα", ο οποίος σχετίζεται με τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε σε ινδουιστικό ναό της Μπανγκόκ και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 20 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πολλοί ξένοι τουρίστες.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πραβούτ Ταβορνσίρι είπε ότι το ένταλμα εγκρίθηκε από δικαστήριο. Σύμφωνα με αυτό, η αστυνομία αναζητά “έναν αλλοδαπό άνδρα, αγνώστων στοιχείων”. Συνοδεύεται από το σκίτσο ενός υπόπτου με πυκνά, μαύρα μαλλιά, αραιά γένια και μαύρα γυαλιά. Μιλώντας στην τηλεόραση, ο εκπρόσωπος σημείωσε ότι ο άνδρας αυτός ενδέχεται να είναι “μικτής καταγωγής”.

Η αστυνομία θεωρεί επίσης υπόπτους δύο άλλους άνδρες που διακρίνονται σε ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας κοντά στο σημείο της βομβιστικής επίθεσης.

“Το πρόσωπο με τα κόκκινα και το πρόσωπο με τα άσπρα είναι επίσης ύποπτοι”, είπε ο Πραβούτ Ταβορνσίρι αναφερόμενος στους δύο άνδρες που εμφανίζονται στο βίντεο μαζί με έναν τρίτο άνδρα που φοράει κίτρινο μπλουζάκι, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε το ένταλμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χακάν Φιντάν: Ιστορική παραίσθηση η μη αποδοχή της λύσης δύο κρατών στην Κύπρο
Ισχυρίστηκε ότι «στο βόρειο τμήμα ζουν Τούρκοι, στο νότιο τμήμα ζουν Έλληνες και, χάρη στην παρουσία του τουρκικού στρατού, από το 1974 και μετά, συνεχίζεται η ζωή χωρίς να έχει ανοίξει ρουθούνι»
Χακάν Φιντάν
Axios: Το Ισραήλ συμφωνεί στην πώληση αμερικανικών F-35 στη Σαουδική Αραβία με προϋπόθεση να βελτιωθούν οι σχέσεις τους
Το Ισραήλ είναι η μόνη χώρα στην περιοχή που έχει στο δυναμικό της τα συγκεκριμένα μαχητικά αεροσκάφη - Την ερχόμενη εβδομάδα η συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ με Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
Μπέντζαμιν Νετανιάχου