Έγκλημα

Κιλκίς: Τον έπιασαν 19 χρόνια μετά για κλοπή που είχε κάνει στη Βουλγαρία!

Ένας 63χρονος Βούλγαρος συνελήφθη στους Ευζώνους Κιλκίς, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχαν εκδώσει οι διωκτικές Αρχές της πατρίδας του για κλοπή μεγάλης ποσότητας κυνηγητικών φυσιγγιών.

Τη συγκεκριμένη πράξη φέρεται ότι έκανε πριν από 19χρονια, σε βουλγαρική πόλη, με τη βοήθεια δύο συνεργών του.

Ο αριθμός των κλαπέντων φυσιγγιών είναι 115.200 ενώ τα διωκτικά έγγραφα που έχουν στη διάθεσή τους οι ελληνικές Αστυνομικές Αρχές δεν διευκρινίζουν από πού έγινε η κλοπή.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην εισαγγελία εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθεί η έκδοσή του στην γείτονα χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα