Έγκλημα

Αφγανός επιτέθηκε σε δύο ανήλικες στη Μυτιλήνη! Συνελήφθη για απόπειρα βιασμού!

Συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης κοντά στη Θερμή, ένας υπήκοος Αφγανιστάν ηλικίας 26 ετών, ο οποίος κατηγορείται κατά περίπτωση, για απόπειρα βιασμού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών.

Η σύλληψη έγινε χθες και σε βάρος του Αφγανού σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τις βραδινές ώρες της Τρίτης, ο 26χρονος ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής βίας μία 17χρονη και τη θώπευσε σε σημείο του σώματός της.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ακόμη ότι ο φερόμενος ως δράστης κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, έκανε ασελγείς χειρονομίες, σε βάρος ακόμη μίας 17χρονης.

Ο συλληφθείς ο οποίος μένει νόμιμα στη χώρα, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.
Το προανακριτικό έργο, κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Πηγή: lesvosnews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα