Εκλογές 2015: Τα δύο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – Τι έκαναν για διαφθορά και ανθρωπιστική κρίση
Στον πυρετό των εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε δύο νέα διαφημιστικά σποτ στη δημοσιότητα, τα πρώτα θεματικά. Στο πρώτο αναφέρονται όλες οι ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ κατά της διαφθοράς και στο δεύτερο όλες οι πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας τονίζει πως μόνο οι εργαζόμενοι μπορούν να κρίνουν τη συνδικαλιστική του πορεία, χαρακτηρίζοντας την ΠΑΣΚΕ «αυτόνομη και ακηδεμόνευτη»
Ομόφωνη απόφαση της ης Πολιτικής Γραμματείας της ΚΟΕΣ για την πορεία προς το συνέδριο και τη στρατηγική ενόψει εκλογών, διαφωνίες για τον τρόπο εκλογής και την κατανομή των συνέδρων