Ελλάδα

Ψάχνουν κηλίδες αίματος της 4χρονης στο σπίτι του πατέρα της

Δυστυχώς οι έρευνες δεν έχουν οδηγήσει πουθενά και πλέον οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να ερευνήσουν για το χειρότερο. Ήδη ειδικό κλιμάκιο ερεύνησε το σπίτι του πατέρα της 4χρονης Άννυ για ίχνη αίματος του μικρού κοριτσιού.

Ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρο το σπίτι του 27χρονου.

Στην περίπτωση εγκληματικής ενέργειας ακόμη και αν ο χώρος έχει καθαριστεί υπάρχει η δυνατότητα να εντοπιστούν ίχνη αίματος.

Οι πληροφορίες του newsit λένε ότι οι ειδικοί της αστυνομίας εντόπισαν στο σπίτι του πατέρα της μικρής που εξαφανίστηκε ίχνη από σωματικό υγρό, ωστόσο δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται.

Έτσι θα γίνει έρευνα τώρα σε σχέση με το dna της μικρής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα