Τοπικά Νέα

Κρήτη: Περπατούσαν στην παραλία και είδαν αυτή την εικόνα – Άφωνοι οι κάτοικοι της περιοχής (Φωτό)!

O δήμος Καντάνου – Σελίνου προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά αγνώστων για το περιστατικό που θα δείτε...

Μέσα στη θάλασσα στην Παχιά Άμμο της Παλιόχωρας, βρέθηκε το πρωί η μπουλντόζα που χθες είχε χρησιμοποιηθεί για εργασίες καθαρισμού της παραλίας, φυσικά κάτω από συνθήκες που κανείς δεν είναι σε θέση να εξηγήσει.

Η μπουλντόζα ανασύρθηκε από την θάλασσα, ωστόσο έχει υποστεί μεγάλες ζημίες ενώ προανάκριση για το συμβάν έχουν ξεκινήσει οι οικείες λιμενικές και αστυνομικές αρχές.

Την ίδια ώρα ο Δήμος Καντάνου – Σελίνου προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά αγνώστων για το περιστατικό. Όπως υποστηρίζουν τα συνεργεία που εκτελούσαν τις εργασίες, το όχημα ήταν σταθμευμένο σε απόσταση 150 μέτρων από την θάλασσα.

Πηγή: zarpanews.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα