Έγκλημα

Πρέβεζα: Η διάρρηξη των 62.000€ – Οι δράστες εντόπισαν τα σημεία που υπήρχαν τα χρήματα!

Το χρηματικό ποσό των 62.000 ευρώ, το οποίο ήταν τοποθετημένο σε δύο διαφορετικές κρύπτες...

Το ποσό των 62.000 ευρώ, αφαίρεσαν άγνωστοι από το σπίτι όπου διέμενε ζευγάρι ηλικιωμένων στη Σαμψούντα Πρέβεζας χθες το μεσημέρι (15-02-2015).

Οι δύο ηλικιωμένοι, διατηρούν καφενείο στην περιοχή και όταν η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι αργά το μεσημέρι της Κυριακής, διαπίστωσε ότι είχε γίνει διάρρηξη. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, επιστρέφοντας η ηλικιωμένη βρήκε όλα τα δωμάτια αναστατωμένα.

Το χρηματικό ποσό των 62.000 ευρώ, το οποίο ήταν τοποθετημένο σε δύο διαφορετικές κρύπτες δεν υπήρχε και αμέσως ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα του Λούρου, το οποίο διεξάγει την προανάκριση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα