Έγκλημα

Το “θύμα” έκανε τους απατεώνες να τρέχουν στη Λαμία!

Το ζευγάρι ακολούθησε τον γνωστό τρόπο, ζητώντας από τη γυναίκα χρήματα που... δήθεν τους χρωστούσε ο γιος της. Εκείνη όμως δεν τους πίστεψε, απείλησε ότι θα πάρει την Αστυνομία και οι δράστες εξαφανίστηκαν τρομαγμένοι, ότι θα βρεθούν με... χειροπέδες.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Τρίτης.  Οι δράστες, ένας άνδρας γύρω στα 65 και μία γυναίκα περίπου 55 ετών καλοντυμένοι, σταμάτησαν το αυτοκίνητό τους έξω από το σπίτι της κυρίας. Εκείνη τους αντιλήφθηκε και περίμενε να δει τι θα κάνουν.

Αφού κοιτούσαν το σπίτι, μετά από λίγο απομακρύνθηκαν. Οι περίεργες κινήσεις τους προκάλεσαν το ενδιαφέρον της κυρίας που βγήκε αμέσως έξω για να δει τις πινακίδες του οχήματος, τις οποίες όμως οι απατεώνες είχαν φροντίσει να βγάλουν.

Μετά από περίπου μισή ώρα οι δράστες επέστρεψαν και χτύπησαν το κουδούνι.
Η κυρία που είχε δει ποιοι ήταν, απάντησε αμέσως.

Τότε της είπαν πως ο γιος της, που είναι επιχειρηματίας στη Λαμία τους χρωστούσε χρήματα και εκείνη θα έπρεπε να τους τα δώσει. Χωρίς να τα χάσει τους απάντησε ότι για να πάρουν τα χρήματα θα έπρεπε να πάνε στο μαγαζί και να μιλήσουν με το γιο της.

Οι δράστες, που ήταν καλά ενημερωμένοι, της είπαν ότι είχαν ήδη πάει στο κατάστημα και ο γιος της τους έστειλε εκεί γιατί ήταν μαζί του ο πατέρας του που δεν ήξερε για το χρέος.
Της ζήτησαν μάλιστα να τους ανοίξει τη πόρτα για να συζητήσουν το θέμα.

Ευτυχώς η γυναίκα κατάλαβε πως πρόκειται για απατεώνες και όχι μόνο δεν άνοιξε την πόρτα αλλά τους απείλησε πως θα τηλεφωνήσει στην Αστυνομία.
Αυτό βέβαια τους τρόμαξε και εξαφανίστηκαν χωρίς άλλη κουβέντα…

Οι δύο απατεώνες μπορεί να παραμένουν στην περιοχή γιαυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ιδιαίτερα από τα ηλικιωμένα άτομα.

Πηγή: LamiaStar

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα