Έγκλημα

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα δουλεμπόρων στο Κιλκίς

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης με την παράνομη διακίνηση 37 μεταναστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην Ειδομένη Κιλκίς, προχώρησε η διεύθυνση αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πέντε Πακιστανοί και ένας Αφγανός αποτελούσαν μέλη του κυκλώματος που προσπάθησε να βγάλει από τη χώρα μας τους άτυχους αλλοδαπούς.

Σε βάρος των δραστών, ηλικίας 23 έως 38 ετών, σχηματίσθηκε δικογραφία για «Ένταξη, συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης» και «Διευκόλυνση εξόδου λαθρομεταναστών από το εσωτερικό της χώρας, εκ κερδοσκοπίας ή κατ’ επάγγελμα τελούμενη από δύο ή περισσότερους, από κοινού».

Από την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι μέλη της οργάνωσης, μετέφεραν μετανάστες από μεγάλα αστικά κέντρα, σε σημεία κοντά σε παραμεθόριες περιοχές, όπου αφού τους επιβίβαζαν λαθραία σε βαγόνια διερχόμενων αμαξοστοιχιών, επιχειρούσαν την παράνομη μεταφορά τους στο εξωτερικό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: seleo.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα