Τοπικά Νέα

Ξάνθη: Στρατιωτικός πλησίασε το ΑΤΜ και προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια του – Η απίστευτη υπόθεση που τον έκανε θέμα συζήτησης!

Όλα έγιναν έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού 40 Εκκλησιών...

Το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ βρήκε την Τετάρτη (11-03-2015) έξω από τράπεζα στην Ξάνθη ένας στρατιωτικός ο οποίος χωρίς να μπει καν στον πειρασμό να σκεφτεί το ενδεχόμενο να κρατήσει το δελεαστικό ποσό, κατέφυγε άμεσα στην Αστυνομική Διεύθυνση παραδίδοντας τα χρήματα που είχε βρει στον δρόμο!

Τα χρήματα βρέθηκαν έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού 40 Εκκλησιών, γεγονός που όπως φαίνεται έκανε τον Στρατιωτικό να σκεφτεί πως κάποιος πολίτης τα είχε μόλις “σηκώσει” από τον τραπεζικό του λογαριασμό και χωρίς δεύτερη σκέψη ο ίδιος παρέδωσε ολόκληρο το χρηματικό ποσό στην Αστυνομία.

Άμεσα εντοπίστηκε ο κάτοχος των χρημάτων, που ήταν γνωστός ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων της περιοχής ο οποίος είχε χάσει τις 3.000 ευρώ ενώ πήγαινε να τα καταθέσει στην Τράπεζα. Μάλιστα ο ίδιος δεν μπορούσε να διανοηθεί το πόσο τυχερός στάθηκε μέσα στην ατυχία του, μιας και τα χρήματα προέρχονταν από τις εισπράξεις της επιχείρησής του.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως ο αλτρουισμός αλλά και το ήθος που επέδειξε ο Στρατιωτικός δεν περιορίστηκαν απλώς στο να παραδώσει τα χρήματα στην Αστυνομία αλλά ο ίδιος στη συνέχεια αρνήθηκε να παραλάβει το ποσό, που κατά τον Νόμο, δικαιούται να λάβει για την πράξη του.

Πηγή: thrakitoday.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα