Έγκλημα

Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν σούπερ μάρκετ και πυροβόλησαν αστυνομικούς της ΔΙΑΣ – Πανικός μπροστά στους άφωνους πελάτες!

Οι δράστες έφυγαν από το σούπερ μάρκετ με 7.000€ αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ...

Δύο άτομα ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν ως οι δράστες ένοπλης ληστείας που έγινε στις 18 Απριλίου σε σούπερ μάρκετ, στην Άνω Πόλη, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για δύο άτομα ηλικίας 27 και 28 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης του Ανακριτή 3ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ληστείας κατά συναυτουργία και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι δύο νεαροί, απογευματινές ώρες της 18ης Απριλίου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε σούπερ-μάρκετ στην περιοχή της Άνω Πόλης και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από τα ταμεία της επιχείρησης το χρηματικό ποσό των 7.137 ευρώ.

Μάλιστα, μετά την ένοπλη ληστεία, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη και να διαφύγουν, ο 27χρονος συλληφθείς είχε πυροβολήσει δύο φορές εναντίον δικυκλιστών αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα