Τοπικά Νέα

Κυκλάδες: Ο… πειρασμός των φετινών Χριστουγέννων – Ο ιδιοκτήτης καταστήματος που έγινε θέμα συζήτησης στη Σύρο (Φωτό)!

Συριανός Ιδιοκτήτης κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης για ακόμα μια φορά στο νησί με...

τις νοστιμότατες δημιουργίες του. Με μαεστρία και τέχνη έφτιαξε τεράστια Hot Dog μήκους περίπου ενός μέτρου το καθένα. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ”Hot Dog Planet” το οποίο βρίσκεται στην οδό Χίου στο κέντρο της Ερμούπολης.

Τα στόλισε μάλιστα έξω από το κατάστημά του, στην οδό Χίου, μαζί με άλλα κεράσματα που πρόσφερε στον κόσμο και στην κυριολεξία μαγνήτισε τα βλέμματα όλων των περαστικών που με θαυμασμό κοιτούσαν τα δημιουργήματά του, τραβώντας φωτογραφίες.

Με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο έκλεψε την παράσταση Χριστουγεννιάτικα ενώ σίγουρα είναι και ο κάτοχος του ρεκόρ για το μεγαλύτερο hot dog που έχει φτιαχτεί ποτέ στην Σύρο.

Πηγή: cyclades24.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα