Συμβαίνει τώρα:
Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακή συμφόρηση σε Κηφισό, Αττική οδό και Κηφισίας
Πολιτική

Ενέργεια και πολιτική επιρροή στην πιο στρατηγική περιοχή του Πλανήτη!

Ζούμε σε ένα ασταθές και δυνάμει ανατρεπτικό διεθνές περιβάλλον. Έχουμε αιματηρές αντιπαραθέσεις πολιτισμών και συνασπισμών κρατών, αλλά και οικονομικές «συμπλοκές» ισχυρών ιδιωτικών συμφερόντων.

ΗΠΑ, Ε.Ε., ΝΑΤΟ, ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, αλλά και ισχυρές περιφερειακές δυνάμεις όπως Ισραήλ, Ουκρανία, Τουρκία, Ιράν, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτος, είναι στην αφετηρία μιας συγκρουσιακής πορείας. Μια πολυδιάστατη αντιπαράθεση στον πολιτικό, διπλωματικό, οικονομικό, ενεργειακό και στρατιωτικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σε εσωτερική περιδίνηση το ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – Η παραίτηση Λαμπρόπουλου που άναψε φωτιές
Στις 18 Ιουλίου, ο Λάμπρος  Αντωνόπουλος πήρε την απόφαση, χωρίς να έχει ενημερώσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, να στείλει  επιστολή στον ΟΠΕΚΕΠΕ, επιστρέφοντας πάνω από 15.000 ευρώ που είχε εισπράξει, επικαλούμενος λόγους «ευθιξίας»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε στο Αττικόν τους τρεις χειριστές του ελικοπτέρου που έκανε προσθαλάσσωση στην Ελευσίνα
Μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη ήταν και ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Κεφαλογιάννης και ευχήθηκε στα μέλη του πληρώματος «άμεση επάνοδο στα καθήκοντά τους»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης 1