Τοπικά Νέα

Εύβοια: Έπαθε έμφραγμα σε στάση λεωφορείου – Αγωνία για τον 29χρονο που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο!

Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε από περαστικούς στη στάση του λεωφορείου χωρίς τις αισθήσεις του...

Ήταν 10.00 το πρωί, όταν περαστικοί που περνούσαν από το σημείο εντόπισαν το 29χρονο παλικάρι λιπόθυμο και χωρίς τις αισθήσεις του.

Άμεσα ειδοποίηθηκε το ΕΚΑΒ και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν στην ζωή.

Ο 29χρονος περίμενε το λεωφορείο για να πάει στην δουλειά του. Σύμφωνα με τους γιατρούς, υπέστη έμφραγμα και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Οι συγγενείς του ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά και από την πρώτη στιγμή, βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους.

Πηγή: eviazoom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Πάρος: Σκοτώθηκε λίγο πριν φτάσει στην αρραβωνιαστικιά του – Το τελευταίο τηλεφώνημα στον πατέρα του (Φωτό)!

Κρήτη: Ο πατέρας βρήκε νεκρό το παιδί του στο γραφείο που εργαζόταν – Σπαραγμός για τον άτυχο λογιστή!

Μαγνησία: Νέος θάνατος στο μπάνιο – Η θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας με 151 πνιγμούς το φετινό καλοκαίρι (Βίντεο)!

Θεσσαλονίκη: Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους επιβάτες του ”European Express” – Ενημερώθηκε εισαγγελέας και σχηματίζεται δικογραφία (Φωτό)!

Αγρίνιο: Ο εφιάλτης της γυναίκας ξεκίνησε λίγο πριν φτάσει στο σπίτι – Η απόπειρα βιασμού προκαλεί οργή και φόβο!

Ηράκλειο: Το αδέσποτο σκυλάκι που την πλησίασε δεν είχε όρεξη για παιχνίδια – Στο νοσοκομείο η άτυχη γυναίκα!

Εύβοια: Η απίστευτη ιστορία αγάπης της νύφης και του γαμπρού – Δείτε το βίντεο του γάμου που συγκίνησε τους πάντες!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα