Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηλεία: Σπαραγμός για τον θάνατο νεαρού ποδοσφαιριστή – Το μοιραίο λάθος σε μονόδρομο που του στοίχισε τη ζωή (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατό του…

Θρηνεί ο Κάμπος της Ηλείας, για τον πρόωρο χαμό του 27χρονου Βαγγέλη Πασπαλιάρη, ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Βάρδας, ομάδας της Football League 2. Το παλικάρι σκοτώθηκε σε τροχαίο, που συνέβη στην πόλη της Ανδραβίδας, χθες το μεσημέρι (29-07-2014).

Ο χαμός του βύθισε στο πένθος, την τοπική κοινωνία αλλά και τον χώρο του ποδοσφαίρου στην Ηλεία και στην Αχαΐα, αφού είχε αγωνιστεί και σε ομάδα του γειτονικού νομού.
ΦΩΤΟ από dete.gr

Ο Βαγγέλης Πασπαλιάρης σύμφωνα με πληροφορίες εκινείτο αντίθετα σε μονόδρομο, οδηγώντας τη μοτοσικλέτα του, όταν στη συμβολή των οδών Παμεγίστων Ταξιαρχών και Καλφοίτη, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα μπορντό ΙΧ επιβατηγό, Hyundai Accent που οδηγούσε ένας 58χρονος από την Ανδραβίδα.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Από τη σφοδρή σύγκρουση, το σώμα του 27χρονου εκσφενδονίστηκε σε απόσταση περίπου 20 μέτρων. Έπεσε στο δρόμο με το κεφάλι και χτύπησε και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, όμως το παλικάρι ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένο. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και από εκεί στο νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί περιορίστηκαν στο να διαπιστώσουν το θάνατό του, αφού ο 27χρονος εξέπνευσε κατά την μεταφορά.

Η είδηση του θανάτου του Βαγγέλη που καταγόταν από τον Σταφιδόκαμπο, διαδόθηκε αστραπιαία και σκόρπισε τη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους, τους φίλους του και τους συμπαίκτες του, είτε στη Βάρδα, είτε στις άλλες ομάδες όπου είχε αγωνιστεί.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Πηγή: ilialive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Θεσσαλονίκη: Την έπνιξαν με ένα κομμάτι ύφασμα στο σπίτι της!

Θεσσαλονίκη: Κεραυνός σκότωσε ένα ολόκληρο κοπάδι – Φωτό και βίντεο για το γεγονός που κάνει το γύρο των social media!

Εύβοια: Έπαθε σοκ όταν είδε πόσα χρήματα υπήρχαν στον τραπεζικό του λογαριασμό – Ο κρύος ιδρώτας και οι εξηγήσεις των αρμοδίων!

Θεσσαλονίκη: ”Γοργόνα” σε συντριβάνι – Μπήκε μέσα με… όσα λιγότερα μπορούσε και προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος (Φωτό)!

Μύκονος: Η αλλαγμένη Τζούλια Αλεξανδράτου και ο σύζυγός της έγιναν θέμα συζήτησης στην παραλία – Δείτε το βίντεο!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε