Κόσμος

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 7 νεκροί από επίθεση ενόπλου σε πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν από την επίθεση αγνώστου ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο, κοντά στην πανεπιστημιούπολη της πόλης Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια, μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο τηλεοπτικός σταθμός της Καλιφόρνιας KEYT-TV μετέδωσε ότι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά την επίθεση που σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ στην πόλη Ίσλα Βίστα, κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, στη Σάντα Μπάρμπαρα, ενώ πληροφορίες λένε ότι μεταξύ των θυμάτων είναι και ο δράστης.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι είδαν μία μαύρη BMW να κινείται γρήγορα στους δρόμους της Ίσλα Βίστα και κάποιον μέσα στο αυτοκίνητο να πυροβολεί αδιακρίτως.

Τα τοπικά ακόμα ακόμη ενημέρωσαν ότι ο ένοπλος αντάλλαξε πυροβολισμούς με αστυνομικούς και στη συνέχεια το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Οι αρχές τον βρήκαν νεκρό από σφαίρα μέσα στο αυτοκίνητο όπου υπήρχε και ένα περίστροφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Την είχε όμηρο από τα 15 της – Απίστευτη ιστορία απαγωγής σοκάρει τις ΗΠΑ

Έσφαξε τις τρεις κόρες της και καθόταν γυμνή στο κρεβάτι! (ΦΩΤΟ)

Ένας νεκρός από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην Καλιφόρνια

Κόλαση φωτιάς στην Καλιφόρνια! Χιλιάδες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους (ΦΩΤΟ)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία με τη Βρετανία για βοδινό κρέας, αιθανόλη και γεωργικά προϊόντα – Δεν έπεσαν υπογραφές
Με σόου στο Οβάλ Γραφείο και μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε την πρώτη εμπορική συμφωνία μετά την επιβολή των δασμών
Ντόναλντ Τραμπ 1
Σταϊνμάιερ για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη: «Είμαστε όλοι παιδιά της 8ης Μαΐου 1945»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας αναφέρθηκε ακόμη στη συμβολή του Κόκκινου Στρατού και τόνισε ότι ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας «δεν αποτελεί συνέχεια του αγώνα κατά του φασισμού»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης στην Bundestag για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου