Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Ξαναγίνεται αύριο το ΠΑΟ – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ!

Πάμε Λουκέτο Live: Ξαναγίνεται αύριο το ΠΑΟ – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ!

Ξαναγίνεται αύριο στο ΟΑΚΑ ο αγώνας μπάσκετ Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού για μία σειρά από λόγους:

1. Ο πρόεδρος του ΠΑΟ ζήτησε να ξαναγίνει το ματς γιατί στον πάγκο κάθονταν 29 άτομα του νικητή Ολυμπιακού, έναντι μόλις 22 των γηπεδούχων, όπως και προβλέπεται. Αυτό είχε μεγάλη επίδραση γιατί ο ο φροντιστής της ομάδας του Πειραιά έκρινε τον αγώνα αφού σημείωσε 18 πόντους . Ακόμα ο μασέρ μάρκαρε πολύ καλά τον Διαμαντίδη στις τελευταίες κρίσιμες επιθέσεις.

2. Ο δεύτερος λόγος επανάληψης είναι ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν χρόνια να κερδίσουν στο ΟΑΚΑ τους αντιπάλους τους και είχαν ξεχάσει πώς είναι να πανηγυρίζουν και είδαμε τους πιο υποτονικούς πανηγυρισμούς που έγιναν ποτέ.

3. Στον αυριανό αγώνα θα παρευρεθεί η Ελεωνόρα Μελέτη με προκλητικό ντεκολτέ, που δεν ήταν στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη με αποτέλεσμα οι παίκτες του Ολυμπιακού να στρέψουν την προσοχή όλη στον αγώνα και όχι στα στήθη της παρουσιάστριας .

4. Όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα ο Δ. Γιαννακόπουλος κατά την εκτέλεση βολών του Ολυμπιακού πέταξε διαμαρτυρόμενος τρία χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε έναν από τους διαιτητές , χωρίς όμως αυτός να σκύψει να τα πάρει. Θα το κάνει όμως στον αυριανό αγώνα και θα τον δούμε όλοι, 7.45 στον ΟΑΚΑ με τον ίδιο σπίκερ για να χαρεί , αφού φάνηκε πολύ στενοχωρημένος από το τελικό αποτέλεσμα και τώρα μάλλον θα ευχαριστηθεί .

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε