Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι (21-04-2014) σε αγροτική περιοχή της Κύμης στη νότια Εύβοια. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 58χρονος πήρε το τρακτέρ για να πάει έξω από το χωριό για κάποιες αγροτοκτηνοτροφικές εργασίες.
Όταν άργησε να επιστέψει οι δικοί του άνθρωποι τον αναζήτησαν και δυστυχώς οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν αφού τον βρήκαν νεκρό, καταπλακωμένο από το τρακτέρ μέσα σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του.
Λίγες ώρες αργότερα, σήμερα το πρωί στη δυτική Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στην Τσούκα ένας 30χρονος αγρότης είχε πάει με το τρακτέρ σε αγροτική περιοχή. Αφού είχε κατέβει από το τρακτέρ ξαφνικά διαπίστωσε ότι αυτό άρχισε να κινείται.
Ο 30χρονος έτρεξε να ανέβει επάνω στο όχημα για να το σταματήσει. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και τον τραυμάτισε καταπλακώνοντάς του το πόδι. Ευτυχώς μπόρεσε και κάλεσε σε βοήθεια και στο σημείο έσπευσε η Π.Υ. Μακρακώμης και τον απεγκλώβισε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit
Ηλεία: Η ανείπωτη τραγωδία του Πάσχα – Πέθανε το 4χρονο παιδί νεαρού ποδοσφαιριστή!
Σαντορίνη: Αυτοψία στο σημείο που τραυματίστηκε η Αμερικανίδα τουρίστρια από αυτοσχέδιο βεγγαλικό – Αίμα στα σκαλιά που οδηγούν στην εκκλησία!
Ιθάκη: Στη δημοσιότητα οι μακέτες της μυθικής επένδυσης – Αυστραλοί μετατρέπουν γωνιά του νησιού σε επίγειο παράδεισο (Φωτό)!
Αιτωλοακαρνανία: Η βουλευτής που κέντρισε τα βλέμματα στο παραδοσιακό γαϊτανάκι – Δείτε το βίντεο!
Ξάνθη: Τι φαντάζεστε ότι είπε στους λογιστές της μία γυναίκα που ήθελε να πάρει το κοινωνικό μέρισμα;