Έγκλημα

Κρήτη: Συνεχίζουν να βεβηλώνουν εκκλησίες και να υπογράφουν… αραβικά!

Στην Αγία Βαρβάρα «χτύπησαν» αυτή τη φορά οι ιερόσυλοι, που έχουν βεβηλώσει ουκ ολίγα εκκλησάκια στο Νομό Ηρακλείου, καθιστώντας πλέον τη σύλληψη τους, ως μια επιτακτική ανάγκη!

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι άγνωστοι δράστες έκαναν τη νέα τους επιδρομή σε ένα μικρό εκκλησάκι, αυτό του Αγίου Γεωργίου. Ο εφημέριος του χωριού, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δήλωσε ότι οι δράστες αυτή τη φορά… σεβάστηκαν το ναό, αφού δεν πήγαν να βάλουν φωτιά όπως σε άλλες περιπτώσεις.

Ωστόσο έγραψαν στους τοίχους και πάλι αραβικά, ενώ πριν φύγουν είχαν φροντίσει να σπασουν και το μάρμαρο, στο οποίο αναγραφόταν η ημερομηνία θεμελίωσης του ναού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Σέρρες: Ασελγούσε στα τρία ανήλικα ανιψάκια του – Οι συχνές επισκέψεις στο σπίτι του αδερφού του δεν ήταν αθώες…

Ζάκυνθος: Προσπάθησε να σφάξει την κόρη της με κουζινομάχαιρο – Το θρίλερ κορυφώθηκε με απόπειρα αυτοκτονίας!

Ρόδος: Σκοτώθηκε 11χρονο παιδί την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο – Τι είπαν στη δίκη οι 6 κατηγορούμενοι…

Γιάννενα: Σάλος σε σχολείο από παραίτηση εκπαιδευτικού – Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του…

Ηράκλειο: Πανικός σε πολυκατάστημα με σύλληψη εγκύου – Η κλοπή που συγκίνησε τους περισσότερους πελάτες…

Θεσσαλονίκη: Τρεις… άφραγκοι Ωνάσηδες – Είχαν βρει τον τρόπο να ζουν πλουσιοπάροχα με όμορφες γυναίκες!

Πάτρα: Εργαζόμενη στον δήμο έπαθε κρίση πανικού μπροστά σε συνάδελφό της – Δείτε φωτό από το σημείο!

Εύβοια: Κόλαση φωτιάς σε δημοτικό σχολείο της Κύμης – Φωτό!

Πάτρα: Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου πλήρωσε πολύ ακριβά την εμπιστοσύνη που έδειξε σε έναν από τους πελάτες…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα