Έγκλημα

Πάτρα: Μετανάστης κρύφτηκε στην… αεροτομή φορτηγού

Στα χέρια των ανδρών του Λιμενικού Σώματος Πατρών έπεσαν χθες το απόγευμα και το βράδυ τρία άτομα τα οποία και κατείχαν και επέδειξαν κατά τον έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα ή βρέθηκαν κρυμμένα σε ειδικά σημεία φορτηγών, όπως ένας νεαρός που εντοπίστηκε σε… αεροτομή φορτηγού.

Όπως διαβάζουμε στο PatrasTimes, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 30χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Επιπλέον συνελήφθη, χθες βράδυ στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, καθ’ υπόδειξη του οδηγού, ένας αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε πρόχειρα κρυμμένος στα αξόνια του οχήματος, χωρίς να έχει ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Επίσης, ύστερα από έλεγχο που έγινε σε φορτηγό, εντοπίστηκε σε εμφανή θέση στην αεροτομή του οχήματος, ένας (αλλοδαπός στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, γίνονται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Διαβάστε ακόμα:

Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο στο Βόλο!

Το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου ενέκρινε ψήφισμα με τα αιτήματα των αγροτών

Σέρρες: Τον έπιασαν γιατί χρωστάει πάνω από 6 εκατομμύρια στο Δημόσιο

Εφιάλτης για νεαρή Βουλγάρα – Την απειλούσαν και την εξέδιδαν σε σπίτι της Καλαμάτας!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα