Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Με το δεξί στο 2014 ο Ατρόμητος – “Φωνάζει” ο Εργοτέλης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με τον Καραμάνο να σκοράρει ξανά και χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση ο Ατρόμητος ξεκίνησε νικηφόρα τη νέα χρονιά επικρατώντας με 1-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Διαμαρτύρονται για πέναλτι στις καθυστερήσεις οι Κρητικοί.

Το LIVE του αγώνα

Ο Εργοτέλης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε με τον Πίτσου στο 10΄και τον Χάντι στο 14΄, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη τους αξιόλογη επίθεση στο ματς, όταν ο Φάμπιο με πολύ όμορφη πάσα βρήκε τον Καραμάνο και αυτός με εξαιρετικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 17΄.

Τρία λεπτά αργότερα οι Κρητικοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τσενάμο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση στην προσπάθεια του Καραμάνου.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και ο Ατρόμητος δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στο να κρατήσει το προβάδισμα για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη το 2014. Ο Εργοτέλης απείλησε μόνο με το μακρινό σουτ του Μπρούνο στο 87΄και μοιραία έφυγε με άδεια χέρια. Πάντως, οι Κρητικοί διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Μεχία στις καθυστερήσεις, φάση στην οποία ο διαιτητής τιμώρησε τον αμυντικό του Εργοτέλης για θέατρο.

Εργοτέλης (Πετράκης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Πίτσος (Κούρτης 81′), Μεχία, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (Χαλκιαδάκης 64′), Χαντί, Διαμαντάκος (Δωματάς 75′), Αναστασάκος.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Δημούτσος, Πίτου, Φάμπιο (Μπάλλας 69′), Ουμπίδες (Φυτανίδης 89′), Παπαδόπουλος (Ναπολεόνι 81′), Καραμάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε