Έγκλημα

“Μπλόκο” σε αυτοκίνητο γεμάτο χασίς στα Ιωάννινα

Περισσότερα από 61 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο σε περιοχή κοντά στους Νεγράδες Ιωαννίνων.

Οι δυο άνδρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο το εγκατέλειψαν, για να αποφύγουν την ενέδρα, που είχαν στήσει στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης οι αστυνομικοί.

Όπως γράφει το epirusgate, ακολούθησε καταδίωξη και οι άνδρες της ΕΛΑΣ κατάφεραν να συλλάβουν τον 26χρονο Έλληνα οδηγό του οχήματος, από το Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, ενώ αναζητείται ο Αλβανός συνεργός του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 56 δέματα που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 61,8 κιλά.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θαύμα στη Ρόδο! Δάκρυσε εικόνα του Ταξιάρχη

Στην Κύπρο οι έρευνες για τον Μπεν

Κραυγή για βοήθεια από ζευγάρι με τρία ανήλικα παιδιά που ζει στο δρόμο

Θεσσαλονίκη: Με συνθήματα και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας η μαθητική παρέλαση – Ηχηρή απουσία Μπουτάρη

Αγρίνιο: 62χρονος βρέθηκε νεκρός σε λίμνη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα