Νέα αναβολή για τις 13 Μαϊου,πήρε η δίκη των 11 στελεχών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κ. Μπαρμπαρούσης, λόγω του ότι τρεις εκ των δικηγόρων των κατηγορουμένων δεν μπορούσαν να παραστούν, επειδή βρίσκονταν σε άλλα δικαστήρια.
Ο βουλευτής έφθασε στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου στις 09.00 το πρωί, όπου ήταν συγκεντρωμένοι και κάποιοι οπαδοί του κόμματος οι οποίοι χειροκρότησαν κατά την έλευση του.
Σύμφωνα με το cityvoice.gr, στο σημείο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αναβολής και έγινε δεκτό το αίτημα από το Δικαστήριο, ο βουλευτής και οι συγκατηγορούμενοι αποχώρησαν από τα δικαστήρια, με τους υποστηρικτές τους να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του κόμματος.
Θυμίζουμε ότι οι 11, κατηγορούνται μεταξύ άλλων για αντιποίηση αρχής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας για τα επεισόδια που προκάλεσαν πριν ένα περίπου χρόνο, Σεπτέμβριο του 2012, στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου όπου προκάλεσαν φθορές σε πάγκους αφρικανών μικροπωλητών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit
Κρήτη: Γέννησε και έγινε μάνα χωρίς να ξέρει πως ήταν έγκυος – Η πιο ευχάριστη είδηση της ημέρας!
Κρήτη: Πατέρας 6 παιδιών έμεινε στη φυλακή δύο χρόνια ενώ ήταν αθώος!
Αχαϊα: Οι ληστές μπήκαν από τη σκεπή και έπιασαν το ζευγάρι στο κρεβάτι!
Αστυπάλαια: Το χτύπημα του ανεμοστρόβιλου – Φωτορεπορτάζ!
Πρέβεζα: Κορυφώνεται το θρίλερ με τους δύο αγνοούμενους Βρετανούς – Τι λένε συγγενείς τους…
Φθιώτιδα: Η Δήμητρα στέκεται ξανά στα πόδια της και στέλνει μήνυμα στους οδηγούς – Βίντεο!
Κρήτη: Η εξομολόγηση νεαρού, εξαρτημένου… από το ίντερνετ!
Ρόδος: Η κλειδαριά στο σπίτι δεν άλλαξε τυχαία – Οι δύο φιλενάδες είχαν βρει τον τρόπο να πλουτίζουν!