Συμβαίνει τώρα:
Υγεία

Λυκουρέντζος: Υπάρχουν ελλείψεις στα νησιά! Θα δώσουμε κίνητρα για προσλήψεις γιατρών

Τη μεγάλη έλλειψη προσωπικού στα νησιά του Αιγαίου παραδέχτηκε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα γίνουν προσλήψεις μόνιμων γιατρών.

Ο Αν.Λυκουρέντζος παραδέχθηκε ότι υπάρχουν ελλείψεις στα νησιά και γνωστοποίησε ότι σύντομα πρόκειται να ανακοινωθεί η πρόσληψη μόνιμων ιατρών για όλα τα νησιά του Αιγαίου, εκτός των 53 επικουρικών οι οποίοι ανακοινώθηκαν προ ολίγων ημερών.

Διαβάστε περισσότερα στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Κιρσοί και Φλεβική Ανεπάρκεια
Οι κιρσοί και η φλεβική ανεπάρκεια είναι δύο από τα πιο συχνά φλεβικά προβλήματα που απασχολούν μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Αν και...
Closeup of young Asian lady office worker back from workplace feel exhausted tired face overnight work sit on bed take out shoes prepare for rest at home. Routine lifestyle in house concept.
Εθνικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας: ένα έργο ψηφιακοποίησης της φροντίδας υγείας στην Ελλάδα από την COSMOTE TELEKOM για την Η.ΔΙ.ΚΑ
Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από πολίτες και ιατρούς σε διαγνώσεις, συνταγές φαρμάκων, παραπεμπτικά και αποτελέσματα εξετάσεων, εμβολιασμούς, νοσηλείες κ.ά.
Εθνικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας: ένα έργο ψηφιακοποίησης της φροντίδας υγείας στην Ελλάδα από την COSMOTE TELEKOM για την Η.ΔΙ.ΚΑ