Υγεία

Λοβέρδος κατά Σαλμά για το νέο σύστημα παρακολούθησης φαρμάκων! Γιατί τον κατηγορεί

Σε ευθεία επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά περνά ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή τις ανακοινώσεις του αναπληρωτή υπουργού για το νέο σύστημα παρακολούθησης της διακίνησης των φαρμάκων.

Ο κ.Λοβέρδος επισημαίνει ότι το νέο σύστημα παρακολούθησης των φαρμάκων στηρίζεται σε νόμο που η ΝΔ είχε καταψηφίσει ενώ τώρα ο Μάριος Σαλμάς οικειοποιείται αυτό το έργο κάνοντας λόγο και για «μικρότητες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Ανάστροφη ολική αρθροπλαστική ώμου: Σύγχρονη λύση για σύνθετες βλάβες και χρόνιο πόνο
Πώς η καινοτόμος χειρουργική τεχνική αποκαθιστά τη λειτουργικότητα του ώμου ακόμη και σε μη επιδιορθώσιμες ρήξεις τενόντων, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας και γρήγορη αποκατάσταση
Πηγή φωτό: iStock