Υγεία

Έρχεται νέο τσεκούρι στους μισθούς του ΕΣΥ! Τι χάνουν οι εργαζόμενοι

Τελικώς οι νέες περικοπές στους μισθούς στα νοσοκομεία δε θα αποφευχθούν καθώς παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι δε θα μειωθούν περαιτέρω οι αποδοχές των εργαζομένων, το τσεκούρι είναι και πάλι εδώ.

Μεγάλες απώλειες στα εισοδήματα των εργαζομένων στο ΕΣΥ αναμένονται τα επόμενα δύο χρόνια καθώς η κυβέρνηση υπολογίζει να ψαλιδίσει κι άλλο τους μισθούς για να γλιτώσει δαπάνες από τα νοσοκομεία.

Είναι ενδεικτικό με βάση τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα ότι το μισθολογικό κόστος στην υγεία εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί στα 2,22 δισ. ευρώ το 2013, από 2,73 δισ. ευρώ το 2011, μειωμένο κατά 19%την τελευταία τριετία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα