Για τον έρωτα, τη ζήλια και όλα όσα έχει κάνει για έναν άντρα μίλησε η Ελισάβετ Σπανού. Η γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφίζεται πιο σέξυ και όμορφη από ποτέ και αποκάλυψε πως ξεπερνά και ξεχνά πολύ γρήγορα κάποιον όταν της “τελειώσει”.
“Η ζήλια και η ανάγκη για επιβεβαίωση δεν μπορεί να με κάνει να νιώθω ασφαλής δίπλα σε έναν άντρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό “Hello!” και πρόσθεσε: “Θυμάμαι ότι έχω παρακαλέσει και έχω κλάψει επανειλημμένα για έναν συγκεκριμένο άντρα παρόλο που μέσα μου γνώριζα πολύ καλά ότι αυτή η σχέση ήταν ήδη τελειωμένη”.
Ωστόσο, μιλώντας τώρα για τις σχέσεις δήλωσε: “Δεν μπορώ να κρύψω ότι ξεπερνάω και ξεχνάω εξαιρετικά γρήγορα κάποιον άνθρωπο όταν μου “τελειώσει”.”