Έγκλημα

Διάρρηξη σε κτίριο της Περιφέρειας Αττικής

Διάρρηξη πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, σε δύο γραφεία του 3ου ορόφου του κτιρίου της Περιφέρειας Αττικής επί της οδού Φειδιππίδου 31, όπου στεγάζονται υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

 Η διάρρηξη διαπιστώθηκε σήμερα στις 7:00 το πρωί.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι έχει κλαπεί εξωτερικός σκληρός δίσκος, ο οποίος ήταν κενός περιεχομένου, καθώς και μετροταινία 50 μέτρων.

Υπεβλήθη μήνυση κατ’ αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, το οποίο διερευνά την υπόθεση, ενώ από την Υπηρεσία Σήμανσης ελήφθησαν φωτογραφίες στους χώρους της διάρρηξης και έγινε έρευνα για τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα