Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ε. Φουρέιρα: “Έχω συγχωρήσει την απιστία”

Ε. Φουρέιρα: “Έχω συγχωρήσει την απιστία”

Η αγαπημένη σου τραγουδίστρια μίλησε για όλα!

Μια επιτυχημένη σεζόν για την εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη ολοκληρώνεται με τελευταία καλεσμένη την σέξι Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια μίλησε με ειλικρίνεια για όλα….

Για το ποιον θεωρεί σέξι άνδρα και την απιστία….

Δεν ξέρω τι θεωρώ σέξι, είναι τόσο διαφορετικό σε κάθε άντρα. Είχα ελάχιστες σχέσεις στη ζωή μου. Δεν έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή να ερωτευτώ. Υπάρχουν στιγμές που φτάνω σπίτι μου και λέω ευτυχώς που είμαι μόνη μου, να πέσω να κοιμηθώ. Δεν ξέρω αν με φοβούνται ή αν εγώ δεν δίνω περιθώρια. Πάντως θέλω οπωσδήποτε να έχει χιούμορ και αυτοπεποίθηση. Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρα. Έχω συγχωρήσει την απιστία, γιατί είναι ωραίο όταν χρειάζεται ο άλλος μια δεύτερη ευκαιρία να τη δίνεις γιατί μπορεί να τη χρειαστείς κι εσύ. Την έχω χρειαστεί κι εγώ. Όταν κάποιος σε απατάει δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει η σχέση.

Για την κυτταρίτιδα και τις πλαστικές…

Ποια γυναίκα δεν έχει κυτταρίτιδα; Και όλα αυτά τα ρετούς που βλέπετε στις φωτογραφίσεις, δεν υπάρχουν!  Όσο για την πλαστική, θα έκανα για να αλλάξω κάτι πολύ έντονο, π.χ. θα έβαζα στήθος! Εγώ γυμνάζομαι για να τρώω!

Για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Καλλιθέα…

Από τριών χρόνων έλεγα στη μαμά μου ότι θα γίνω σταρ. Σπούδασα μοντελίστ, σχεδιάστρια ρούχων, αλλά δεν ασχολήθηκα με αυτό. Όταν ήμουν μικρή δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα να κάνω μαθήματα φωνητικής ή αγγλικών, οπότε, όταν τραγουδάω αγγλικά μη φαντάζεσαι ότι πάντα ξέρω τι λέω! Το παρελθόν μας είναι αυτό που μας έχει φέρει εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να μην πω την αλήθεια για αυτό που έζησα.

Διάβασε περισσότερα και δες το τρέιλερ της εκπομπής

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε