Έγκλημα

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν 170 άδεια βαρέλια!

Σε συλλήψεις δύο ατόμων για κλοπή 170 άδειων μεταλλικών βαρελιών μπύρας προχώρησε το τμήμα ασφαλείας Εχεδώρου.

Πρόκειται για δύο Έλληνες, 44 και 28 ετών, οι οποίοι έκλεψαν από εταιρεία στη Σίνδο τα άδεια μεταλλικά δοχεία, χωρητικότητας 30 λίτρων το καθένα, με σκοπό να τα πουλήσουν.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος συνελήφθη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να πουλά έξι δοχεία, ενώ μετά από έρευνα των αστυνομικών αρχών διαπιστώθηκε ότι είχαν κλέψει τα δοχεία στις αρχές Ιουλίου, με τη βοήθεια 26χρονου συνεργού τους.

Τα δοχεία βρέθηκαν στην αυλή των σπιτιών των δύο συλληφθέντων στην περιοχή της Τριανδρίας και κατασχέθηκαν.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα