Κόσμος

Πατέρας δολοφόνησε τρία από τα παιδιά του και μετά αυτοκτόνησε

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση από την Φινλανδία ότι ένας πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τρία από τα τέσσερα παιδιά του ηλικίας κάτω από 7 ετών.

Ένας πατέρας φέρεται ότι σκότωσε τρία από τα παιδιά του πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του στην δυτική Φινλανδία, ανακοίνωσε η αστυνομία σήμερα.

Η αστυνομία ανέφερε σε μια συνέντευξη Τύπου ότι εξετάζει και άλλες πιθανότητες, ενώ δεν είναι σαφές το κίνητρο της μαζικής δολοφονίας, που έγινε την Δευτέρα.

Τα τέσσερα πτώματα ανακαλύφθηκαν χθες στην μικρή πόλη Πόμαρκου, βορειοανατολικά της πόλης Πόρι, από την μητέρα, που είχε βγει για να κάνει μια επίσκεψη με το τέταρτο παιδί της, ένα βρέφος, ανέφερε το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο YLE.

Τα τρία νεκρά παιδιά ήταν όλα κάτω από 7 ετών.

Στην μητέρα και σε άλλα μέλη της οικογένειες προσφέρθηκε ψυχολογική υποστήριξη και δημιουργήθηκε μια γραμμή για τους κατοίκους της πόλης, σύμφωνα με το YLE.

Σύμφωνα με το κανάλι, έχουν καταγραφεί συνολικά επτά παρόμοιες δολοφονίες στην Φινλανδία τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο. Το υπουργείο Εσωτερικών έχει ζητήσει να γίνει έρευνα για το πώς μπορούν να αποτρέπονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ομολογία μάνας που σοκάρει: Έτσι σκότωσα τα παιδιά μου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κυβέρνηση Τραμπ δημοσιοποιεί χιλιάδες απόρρητα έγγραφα για τη δολοφονία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στις ΗΠΑ το 1968
Οι 230.000 σελίδες των αρχείων που δόθηκαν στη δημοσιότητα προέρχονται κυρίως από την έρευνα του FBI για τα ταξίδια στο εξωτερικό του φερόμενου ως δολοφόνου του Κινγκ, και την κατάθεση συγκρατουμένου του
Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ αγκαλιάζεται από τη σύζυγό του Κορέτα Σκοτ Κινγκ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο νοσοκομείο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, όπου αναρρώνει από τραύμα από μαχαίρι μετά από επίθεση γυναίκας. Αριστερά είναι η μητέρα του, Alberta Williams King
«Ο Τζο Μπάιντεν είχε πάρει υπνωτικά στο debate με τον Τραμπ», λέει ο γιος του Χάντερ – «Έμοιαζε με ελάφι που πάγωσε από τα φώτα»
«Ο Τζο Μπάιντεν, νομίζω, έκανε το πιο ανιδιοτελές πράγμα που γνωρίζω να έχει κάνει οποιοσδήποτε πολιτικός στην ιστορία αυτής της γ@@@@@@@ς χώρας. Αποσύρθηκε για να σώσει το κόμμα».
Ο Τζο Μπάιντεν