Τοπικά Νέα

Διαμαρτυρία για τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Αλικαρνασσό

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται κοντά στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, όπου ήταν προγραμματισμένη η προεκλογική συγκέντρωση των μελών της Χρυσής Αυγής, μέλη αριστερών κομμάτων και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

“Μπαρούτι” μυρίζε η περιοχή γύρω από το Γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” στη Νέα Αλικαρνασσό , όπου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των μελών της Χρυσής Αυγής.

Όπως γράφει το cretalive.gr το γυμναστήριο βρίσκόταν υπό τον ασφυκτικό κλοιό των αστυνομικών δυνάμεων.

Η αστυνομία είχει κυριολεκτικά “εγκλωβίσει” τους αριστεριστές σε ένα χώρο περίπου 200 μέτρα πιο μακριά από το Γυμναστήριο.

Μόλις η εκδήλωση τελείωσε οι συμμετέχοντες, που δεν ξεπερνούσαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες τα 100 άτομα , απομακρύνθηκαν από το χώρο σε μικρές ομάδες

Στους δρόμους σύμφωνα με το prismanews βγήκαν και διαμαρτυρήθηκαν και απλοί κάτοικοι από τα γειτονικά σπίτια της περιοχής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα