Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Τρελές ευκαιρίες – Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε άριστη κατάσταση

Τρελές ευκαιρίες – Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε άριστη κατάσταση

Ψυγεία και τηλεοράσεις από 69€, κλιματιστικά, κουζίνες και πλυντήρια από 99€. Τι λέει στο Newsit o επιχειρηματίας που άνοιξε το κατάστημα με second hand οικοσκευές στη Δάφνη.

H οικονομική κρίση μπορεί να άλλαξε τη ζωή όλων μας αλλά γεννά και έξυπνες επιχειρηματικές ιδέες που κάνουν καλό στην τσέπη μας.

Ο κύριος Φίλιππος Αλεβιζάκος ο οποίος δούλευε σαν πωλητής σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών σκέφτηκε να ανοίξει την δική του επιχείρηση στην οποία εμπορεύεται μεταχειρισμένες συσκευές σε άριστη κατάσταση και με εγγύηση!

Στο κατάστημα του στη Δάφνη θα βρείτε κλιματιστικά από 89€, ψυγεία από 69€, πλυντήρια από 99€, τηλεοράσεις από 69€, κουζίνες από 99€ και πολλές ακόμα συσκευές σε τιμές ευκαιρίας.

Όλες οι συσκευές επιδιορθώνονται (εάν χρειάζεται και μόνο εάν υπάρχει μικρη βλάβη) και καθαρίζονται με ένα ειδικό σύστημα ατμού ώστε να είναι σαν καινούργιες.

Τις μεταχειρισμένες συσκευές μπορείτε να τις παραγγείλετε και μέσω internet στο www.e-secondhand.gr.

To κατάστημα στη Δάφνη λειτουργεί εδώ και 3 εβδομάδες και ήδη οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει μεταχειρισμένες οικοσκευές σε τιμές ευκαιρίας ειναι πάρα πολλοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρέχουν όλοι να αγοράσουν σόμπες και καλοριφέρ – Πόσο κοστίζουν
 

Χάλασε το πλυντήριο ή το ψυγείο σας; Μη σκάτε και κυρίως μη… “τα σκάτε”

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε