Τοπικά Νέα

Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη στην Κάλυμνο

Η σόρος ένος άντρα εντοπίστηκε το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της ν. Καλολίμνου, στην Κάλυμνο.

Το πτώμα που βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη έφερε μαύρο σωσίβιο, ανήκει σε άνδρα ηλικίας 30-35 ετών περίπου, ύψους 1,70 μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, σκουρόχρωμης επιδερμίδας, χωρίς μαλλιά, με μπεζ μπλούζα, μαύρο παντελόνι και γκρι κάλτσες.

Η σορός μεταφέρθηκε από πλωτό του Λιμενικού στο λιμάνι της Καλύμνου και στη συνέχεια στο τοπικό Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στη Ρόδο στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου διενεργείται προανάκριση.

Διαβάστε επίσης: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των τριών ακροδεξιών που συνελήφθησαν στο Βόλο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα