Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Πέταξε για το Λονδίνο ο Ολυμπιακός – “Δεν είμαστε φαβορί”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η αποστολή του Ολυμπιακουύ αναχώρησε για το Λονδίνο ενόψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ, την Τετάρτη, ενώ Ζαρντίμ και Φουστέρ αναφέρθηκαν στις δυσκολίες του αγώνα.

Από τους πρώτους που έφτασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ήταν ο Ζαρντίμ, ο οποίος κατά την άφιξή του τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν έχει καμία σχέση δυναμικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος με εκείνη του Champions League. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Ποτέ δεν είναι καλό όταν μία ομάδα χάνει. Εμείς θα πάμε εκεί για να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν είμαστε το φαβορί», ανέφερε αρχικά ο 38χρονος προπονητής και στη συνέχεια στάθηκε στα πλάνα του:

«Έντεκα παίκτες θα παίξουν από εκεί και πέρα θα δούμε ποιοι θα ξεκινήσουν. Πρόθεσή μου είναι να χρησιμοποιήσω εκείνος που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση».

Από την πλευρά του, ο Φουστέρ που είχε σκοράρει πέρυσι στην αγγλική πρωτεύουσα στην ήττα με 2-1 από την ομάδα του Βενγκέρ ανέφερε: «Πάντα είναι δύσκολο να σκοράρεις στο Champions League ειδικά όταν έχεις απέναντι σου την Άρσεναλ. Πέρυσι κάναμε μια καλή εμφάνιση απέναντι στην αγγλική ομάδα και φέτος θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η Άρσεναλ είναι βελτιωμένη. Ο Καθόρλα έχει ανεβάσει το επίπεδο των αντιπάλων μας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχει εύκολο ματς, αλλά αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα».

Όσον αφορά τα πλάνα του Ζαρντίμ για την ενδεκάδα αυτά θα ξεκαθαρισουν μετά την αποψινή βραδινή προπόνηση.

Χωρίς Τζιμπούρ και Φέισα στο Λονδίνο – Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Ντιακιτέ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε