Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Τους λήστεψαν ενώ ο συναγερμός ήταν ενεργοποιημένος – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Τους λήστεψαν ενώ ο συναγερμός ήταν ενεργοποιημένος – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Οι  ληστές μπούκαραν στη μεζονέτα στα Καλύβια αφού χάραξαν το τζάμι της μπαλκονόπορτας το οποίo στη συνέχεια αφαίρεσαν με βεντούζα και ενώ ο συναγερμός ήταν ενεργοποιημένος. Τι λέει στο Νewsit το θύμα της ληστείας.

Οι δύο κουκουλοφόροι ληστές ήταν καλά διαβασμένοι καθώς είχαν παρακολουθησει το σπίτι που είχαν βάλει στο μάτι και ήξεραν πως ο επιχειρηματίας ιδιοκτήτης λείπει και πως μέσα ήταν μόνο η 44χρονη γυναίκα του.

Ήξεραν ακόμη οτι ο συναγερμός στην πολυτελή μεζονέτα στα Καλύβια ήταν ενεργοποιημένος ομως αυτό δεν τους πτόησε.

Στη μία τα ξημερώματα έβαλαν μπροστά το σχέδιο τους. Επέλεξαν μια από τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού και αφού χάραξαν το τζάμι το αφαίρεσαν με μια βεντούζα και έτσι “ξεγέλασαν” το συναγερμό.

Στη συνέχεια μπήκαν στο υπνοδωμάτιο που κοιμόταν η 44χρονη και την ακινητοποίησαν. Ο ένας ληστής απειλούσε με κατσαβίδι τη γυναίκα και ο άλλος έκλεβε ότι έβρισκε. Το θύμα της ληστείας δήλωσε οτι ο ένας μιλούσε ελληνικά και ο άλλος σπαστά ελληνικά.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί έμειναν μέσα στο σπίτι μία ώρα και έκλεψαν μια τηλεόραση, ένα laptop, μια συλλογή 17 ρολογιών συνολικής αξίας 25.000 ευρώ, 160 ευρώ καθώς και το υβριδικό αυτοκίνητο της οικογένειας αξίας 30.000 ευρώ με το οποίο μάλιστα διέφυγαν. Δείτε τι λέει στο Newsit o ιδιοκτήτης του σπιτιού Γιάννης Σταθόπουλος.

Αμέσως μετά η 44χρονη ειδοποίησε τον άντρα της και την αστυνομία όμως οι ληστές είχαν γίνει καπνός.

Σύμφωνα με τη αστυνομία πρόκειται για σπείρα η οποία παρακολουθεί πολυτελείς μεζονέτες στην περιοχή των Καλυβίων και δρα με επαγγελματικό τρόπο. Πρόσφατα άλλωστε ληστές είχαν μπει στην έπαυλη του γνωστού γκαλερίστα Διαλυνά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρόμος για γυναίκα μέσα στο σπίτι της – Εισβολή δυο ληστών με κατσαβίδια

Κουκουλόφοροι μπούκαραν στην έπαυλη πασίγνωστου γκαλερίστα – ΦΩΤΟ 

Ένοπλες επιθέσεις σε Καλύβια και Ασπρόπυργο

Ληστεία σε τράπεζα στα Καλύβια


 


Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε