Τοπικά Νέα

Κοζάνη: Χρυσαυγίτης πήγαινε γυρεύοντας και κατέληξε στο νοσοκομείο

Αιματήρη συμπλοκή μεταξύ Χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών σημειώθηκε τα ξημερώματα σε καφετέρια της Κοζάνης...

Όρεξη για… τσαμπουκάδες είχε ένας 36χρονος άνδρας που φορούσε μπλούζα με διακριτικά της Χρυσής Αυγής, ο οποίος μαζί με δύο φίλους του εισέβαλε τα ξημερώματα σε καφετέρια της Κοζάνης όπου συχνάζουν αντιεξουσιαστές.

Ο άνδρας απείλησε έναν από τους θαμώνες και ακολούθησε συμπλοκή από την οποία τραυματίστηκε ο 36χρονος και άλλα δύο άτομα.

Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο συνέλαβε τον δράστη στην κατοχή του οποίου σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Μακεδονία, Δ. Τιλαβερίδης αναφέρει πως ο 36χρονος χρειάστηκε να κάνει 27 ράμματα..

Δείτε το video του Alpha

Διαβάστε επίσης: Ρόδος: Τα πούλησε και είπε ότι του τα έκλεψαν!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα